Metsanädal kutsub taas


23.- 30. aprillini toimub traditsiooniline, tänavu 18. järjekorranumbrit kandev metsanädal, mille tunnuslauseks on "Mets toidab ja katab". Metsanädal on täis erinevaid üritusi. Täpsem ürituste programmi leiad Eesti Metsaseltsi kodulehelt http://www.metsaselts.ee/

2010. aastal on koolinoortele kavandatud mitmeid konkursse/võistlusi: kirjandikonkurss, fotovõistlus, metsanduslik võistlus looduses, metsalaulu konkurss ja joonistusvõistlus.
  • Joonistusvõistluse teema on „Mets kui varaait“. Konkursi tööde esitamise tähtaeg on 10. aprill 2010. Tööd tuleb saata kinnises ümbrikus paberkandjal aadressile Tartu Linnavalitsus, Raekoda, 50089 Tartu. Joonistuse formaat peab olema vähemalt A4. Võistlustöödele lisada etiketid, kus on ära toodud töö pealkiri, autori ees- ja perekonnanimi, kool ja klass ning kasutatud tehnika ja juhendanud õpetaja nimi.
  • Kirjandikonkursi teema on „Mets kui varaait“. Konkursi tööde esitamise tähtaeg on 10. aprill 2010. pikkuseks on 1–2 lehekülge. Töö vormistatakse arvutiga paberile reavahega 1,5. 1.-4. klass võib töö vormistada käsitsi kirjutades eelpool toodud mahus. Tööle tuleb lisada autori nimi, kool ja klass. Töö tuleb saata kinnises ümbrikus paberkandjal aadressile Tartu Linnavalitsus, Raekoda, 50089 Tartu.