Klassiõhtu




22. oktoobril pidasime koos 5. klassiga maha lustaka klassiõhtu.
Klassiõhtu avas pidulik kõne, mida lapsed aitasid täiendada omadussõnadega. Kõne sai selline:

Kivised 4. ja kirjud 5. klassi õpilased: tark Riin, terve Kete- Ly, must Karina, triibuline Kristiina, korras Cätlyn, väike Patrick, paks Gert Air, ilus Andry, kena Karl Robert ja värviline õpetaja Sirje! Olete kogunenud värvilisele klassiõhtule. Ruudulisel laual on peenikesi võileibu, heledat morssi, suuri komme, karvaseid küpsiseid, krobelisi pirukaid, punaseid kõrsikuid. Mängime samblaseid mänge, murrame pead nähtamatus viktoriinis, tantsime tihkeid tantse, saadame kooreseid kirju. Tulgu see õhtu linane ja vaene ning jäägu sest lilleline mälestus. Alaku teil homme udune vaheaeg!
Täpselt nii ka läks. Viktoriinis pidi 5. klass vastama 4. klassi puudutavateleküsimustele ja 4. klass pidi teadma asju 5. klassi kohta: Kui palju on klassi õpilastel õdesid ja vendi? Mis kuus on nende õpilaste sünnipäevad? Kelle vanemad töötavad antud ametites? Kes on klassi parim loodusetundja? Kui palju klassi vanematest on käinud meie koolis? Jne. Kaotajad pidid võitjaid väikese ringi seljas sõidutama. Nalja sai palju!
Töötas lepatriinu postkast, mängisime "Pudelitantsu" ja "Pikka nina". Lõpuks toimus veel peitusemäng hämaras koolimajas.
Tore oli!